Transportbedrijf

Ons team bestaat uit jonge, dynamische mensen met een degelijke ervaring in de logistieke sector. Ons vestigingsadres bevindt zich in Houthalen waar we over een kantoor en magazijn beschikken. We zijn van start gegaan met twee caddy’s maar al snel werd duidelijk dat er nood was aan meerdere, verschillende wagens.

Ons uitgebreid wagenpark kan uw transport probleemloos aan

Op de website vindt u meer informatie over ons uitgebreid wagenpark. Wat uniek is hieraan, zijn onze thermowagens. Wij zijn in het bezit van verschillende diepvriessprinters die wij graag inzetten voor uw transportopdracht. Tevens beschikken de meeste wagens over een extra verwarmingsinstallatie zodat ook verwarmd vervoer geen probleem is.

Verder zijn verschillende van onze wagens uitgerust met  alle noodzakelijke middelen voor ADR- vervoer. Ook dit wordt steeds meer één
van onze specialisaties.   

R & L Trans is uw bekwaam transportbedrijf!

R & L Trans is volledig in orde inzake wettelijke verplichtingen zoals verzekeringen, vergunningen, vervoercommissionair,… We zijn in het bezit van onze eigen vakbekwaamheid en veiligheidsadviseur. Sinds kort hebben we ook ons ‘Certificate of Professional Competence for the road transport manager’.

De toekomst van R & L Trans

Als transportbedrijf uit Houthalen zitten wij niet stil. Daarom zijn wij volop bezig met de aanvraag van een ISO-norm, zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen dienen.

Op de website vindt u meer informatie over wat wij vervoeren en onze service.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op via de contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top